huis-Waarderingen-Top 5 beste off-road elektrische scooters

Top 5 beste off-road elektrische scooters

De scooter kan niet alleen op asfalt rijden, maar ook over de weg! In het artikel bespreken we de beste langlaufmodellen voor volwassenen die in 2020 kunnen worden gekocht.

Beoordeling van de beste off-road elektrische scooters

We vonden de beste off-road elektrische scooters in de EcoBike online winkel. Na bestudering van hun technische kenmerken (snelheid, kilometerstand, bouwkwaliteit, enz.), Evenals gebruikersrecensies, werden 5 modellen geïdentificeerd:

  1. Zaxboard Neotron (max. Snelheid - 99 km / u, bereik - 100 km). Een echt monster onder elektrische scooters! Uitgerust met loopvlakwielen, elk twee motoren van 1600 W en een uitstekend dempingssysteem dat schokken op oneffen terreinen gladstrijkt. Hierdoor kunt u hoge snelheden behalen en comfortabel offroad rijden. Maar het belangrijkste voordeel van het model is honderd procent vochtbescherming. Je kunt in plassen, ijs, sneeuw rijden en niet bang zijn dat het water het elektrische systeem beschadigt. Veel mensen kiezen voor de winter elektrische Zaxboard scooters, de unit werkt tot -15 graden.
  2. El-sport Minimotors Dualtron X (max. Snelheid - 95-98 km / h, bereik - 160-200 km). Stijlvolle en krachtige premium elektrische scooter. Het assortiment is gewoon geweldig! Met zo'n geweldige kilometerstand kunt u naar het huisje gaan en naar huis terugkeren zonder het apparaat op te laden. Het model heeft een verstelbare ophanging, die wordt afgesteld met een roterend deel op het schokdemperhuis. Voor een ritje op asfalt is het beter om de schokdempers stijver te maken en voor offroad juist zachter.
  3. Velocifero Mad 1600W (max. Snelheid - 45 km / u, bereik - 35 km). Alle modellen van deze lijn zijn te herkennen aan het zigzag gepatenteerde platform. Rijders merken op dat de stabiliteit op zo'n board toeneemt, benen kunnen in een comfortabele positie worden gezet. Dit is belangrijk voor reizen over land. De scooter heeft brede loopvlakwielen, die eenvoudig zijn gemaakt voor bos- en landwegen! Voor- en achterschokdempers verzachten het schudden op ruwe wegen en schijfremmen garanderen een onmiddellijke stop, zelfs in de moeilijkste gebieden.
  4. Velocifero Mad Truck 2000W (max. Snelheid - 45 km / u, bereik - 35 km). Een ander model van het Italiaanse merk. Vergelijkbaar met de vorige, maar met drie wielen, wat meer stabiliteit en vertrouwen op de weg geeft. Agressieve voorbumper beschermt de carrosserie bij accidentele botsingen. De scooter heeft een uitstekende optiek - twee stijlvolle koplampen met een krachtige LED en felle zijlichten. Er is een ruime bagagemand waarin het handig is om huishoudelijke artikelen en aankopen te vervoeren.
  5. Eltreco RHINO Redekop 1500W (maximale snelheid - 30 km / h, bereik - 30 km). Elektrische step in een originele retro stijl. Ontworpen voor de stad en gemakkelijk offroad. Het dek is breder dan bij klassieke urban modellen, dit geeft meer vertrouwen in complexe ruimtes. Het ergonomische stuur en de stoel zijn aanpasbaar voor de groei van de gebruiker. Het model vouwt, opgevouwen past het gemakkelijk in de kofferbak van een auto.

Alle gepresenteerde modellen zijn degelijk, het is moeilijk om te beslissen welke elektrische scooter je voor een volwassene moet kiezen. We raden je aan om je aan te melden voor een gratis proefrit in de EcoBike online winkel. Na een paar cirkels te hebben gemaakt, kun je de wegligging, wendbaarheid beoordelen en de algemene indruk van de reis optellen. Het wordt dus gemakkelijker om een ​​echt handig en betrouwbaar transport te kiezen!

laat een reactie achter