huis-Waarderingen-TOP-5 elektrische vleesmolen 2020

TOP-5 elektrische vleesmolen 2020

Moderne huishoudelijke apparaten voor de keuken zijn doordachte en functionele apparatuur. Maar tegelijkertijd is de apparatuur duur, dus bij aankoop moet u de voorkeur geven aan universele functionele modellen, die naast het uitvoeren van hun hoofdtaak andere huishoudelijke apparaten kunnen vervangen. In dit materiaal beschouwen we de top 5 elektrische vleesmolens, waarin we het beste model zullen bepalen.

Een elektrische vleesmolen maakt koken eenvoudiger en verwerkt tot enkele kilo's vlees per minuut. In staat om te gaan met hard of mals vlees.

Veel modellen zijn uitgerust met extra spuitmonden voor de productie van gehakt met verschillende consistenties, de productie van zelfgemaakte worstjes, het hakken van groenten en zelfs het maken van sappen van fruit en groenten. Let bij het kiezen op de modellen met groentesnijders. Deze functie zal de bereiding van salades aanzienlijk versnellen en een lang en onaangenaam proces van werken met een handrasp vervangen.

Kenmerken belangrijk voor beoordeling

Om een ​​beoordeling correct samen te stellen, hebben we de belangrijkste voor- en nadelen onderzocht van modellen die hun functionaliteit en mogelijkheden bepalen. Bij het samenstellen van de beoordeling vertrouwden we op objectieve criteria die niet gerelateerd zijn aan ontwerp en andere nuances die naar smaak van de gebruiker zijn geselecteerd.

Een van de belangrijkste parameters is motorkracht apparaten. Het wordt gepresenteerd in twee indicatoren - maximum en nominaal. Het nominale motorvermogen van een productieve vleesmolen mag niet lager zijn dan 400-500 watt. Anders ontstaan ​​er problemen bij het verwerken van pezig, hard vlees, bijvoorbeeld rundvlees met films en andere tekortkomingen. Voor vleesmolens met een laag vermogen moet u het vlees van tevoren voorbereiden, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Voor krachtige vleesmolens is dit niet nodig, wat tijd bespaart.

Prestatie - deze parameter bepaalt de hoeveelheid verwerkt vlees in een bepaalde periode en is afhankelijk van motorvermogen, perforatie van roosters, halsmaat, kwaliteit en vorm van het mes. De productiviteit moet minimaal 1,5 kg vlees per minuut zijn. Anders is de vleesmolen gewoon niet effectief. Als u vaak een grote hoeveelheid gehakt moet koken, bijvoorbeeld voor zelfgemaakte worstbereidingen of bij het koken voor een bedrijf voor een picknick of een ander evenement, dan moet u een vleesmolen kopen met een productiviteit van 2-2,5 kg. Per minuut.

Aantal snelheden - een belangrijke parameter voor multifunctionele vleesmolens die gehakt kunnen koken, groenten en fruit hakken. Vlees heeft één snelheid nodig. Voor zachte producten moet de verwerkingssnelheid anders zijn, anders zal de vleesmolen niet even effectief kunnen werken met verschillende producten.

Extra mondstukken - Veel uitrustingsmodellen hebben sproeiers voor het versnipperen van groenten, schijven met perforaties om gehakt van verschillende korrelgroottes te verkrijgen. De optimale set is de volgende set nozzles: schijven voor gehakt, nozzles voor kebbe en worstjes en een groentesnijmondstuk. Snijden, koekjes vormen, een sapcentrifuge zijn optionele oplossingen die het geld niet waard zijn dat de meeste fabrikanten erom vragen.

Om de beoordeling samen te stellen, werd dus rekening gehouden met de volgende technische kenmerken:

 • Motorkracht;
 • Prestaties vleesmolen;
 • De aanwezigheid van snelheidsmodi;
 • De aanwezigheid van extra spuitmonden.

We nodigen u uit om vertrouwd te raken met de beoordeling van populaire vleesmolens, die momenteel te vinden zijn in de topverkopen en die aandacht verdienen bij het kopen.

5e plaats: Panasonic MK G1800PWTQ

Voordelen:

 • Motorvermogen - 1800 W, 330 W nominaal vermogen.

Nadelen:

 • Lage productiviteit op het werk - tot 1,6 kg vlees in 1 minuut;
 • Het ontbreken van verschillende snelheidsmodi;
 • Gebrek aan mondstukken - alleen een vleesmolen, maar er zijn 3 schijven voor verschillende korrelgroottes van gehakt.

Prijs: 15.290 roebel

Panasonic MK G1800PWTQ is een conventionele elektrische vleesmolen, die niet meer beweert. Ze kan haar taak goed aan, maar kan niet plezieren met multifunctionaliteit en productiviteit tijdens het gebruik. De koffer heeft vakken voor het opbergen van schijven en een koord, gemaakt van metaal en plastic. De stijl van het apparaat is nogal controversieel, velen vinden het verouderd. Nadeel is de hoge prijs vergeleken met andere modellen. Tegelijkertijd verschilt de vleesmolen niet in vermogen of geavanceerde apparatuur, wat de hoge kosten zou kunnen rechtvaardigen. De mark-up wordt verklaard door de merkbekendheid en populariteit van het model vanwege de eenvoud en betrouwbaarheid.

4e plaats: Moulinex HV9 ME740H30

Voordelen:

 • Motorvermogen - maximaal 2300 W, nominaal 1000 W;
 • Productiviteit - tot 5 kg vlees in 1 minuut;
 • Opties - groentesnijder, mondstuk voor kebbe en worstjes.

nadelen:

 • Aantal snelheden - 1.

Prijs: 14.990 wrijven.

Moulinex HV9 ME740H30 is een elektrische vleesmolen die handig is voor gezinnen, waar regelmatig en in grote hoeveelheden gehaktgerechten worden bereid. Het model heeft een krachtige motor. Het ontbreken van een snelheidsschakelaar maakt het moeilijk om met de techniek te werken bij het gebruik van hulpstukken voor het hakken van groenten. Bovendien versnelt één hogesnelheidsmodus de motorslijtage en met aanzienlijke hoeveelheden werk kan dit leiden tot oververhitting. De set bevat sproeiers voor het hakken van groenten, het koken van zelfgemaakte worstjes en Turkse kebbe. Het ontwerp van de behuizing heeft een compartiment voor verwijderbare spuitmonden, wat de opslag van componenten vereenvoudigt, zonder dat er extra dozen hoeven te worden gebruikt. De koffer is van kunststof en vereist een zorgvuldige behandeling. Ook in de praktijk bevestigt deze vleesmolen de geclaimde hoge prestatie niet.

3e plaats: Bosch MFW68660

Voordelen:

 • Motorvermogen - maximaal 2200 W; nominaal 800 W;
 • Productiviteit - 4,3 kg gehakt in 1 minuut;
 • Complete set - schijven voor gehakt, groentesnijders, mondstuk voor worst en kebbe, sapcentrifuge.

nadelen:

 • Aantal snelheden - 1 snelheidsmodus.

Prijs: 15490 wrijven.

Bosch MFW68660 is een andere elektrische vleesmolen van een bekende fabrikant, aangeboden tegen een hogere prijs in vergelijking met concurrenten. Maar voor deze prijs krijgt de gebruiker een apparaat waarmee het volgens de fabrikant mogelijk is om tot 4,3 kg gehakt in 1 minuut te koken. De koffer is gemaakt van kunststof. Het pakket bevat extra apparaten die de functionaliteit van de vleesmolen uitbreiden. Het ontbreken van verschillende snelheidsmodi heeft echter een negatieve invloed op de bruikbaarheid. Hoge toerentallen zijn bijvoorbeeld geschikt voor vlees, maar bij gebruik van een rasp, shredder en sapcentrifuge wordt het werken met een vleesmolen moeilijker en vergt een bepaalde vaardigheid. Op de koffer zit een transporthandgreep, de vleesmolen is makkelijk mee te nemen als hij meestal in de bijkeuken wordt opgeborgen, en niet op het werkblad in de keuken. Het ontwerp is modern, de techniek is niet compact te noemen. Afzonderlijk is het de moeite waard om commentaar te geven op de sapcentrifuge, die gebruikers beoordeelden als "het geld niet waard". Een vleesmolen kan niet genoeg sap uit producten persen.

2e plaats: REDMOND RMG-CBM1225

Voordelen:

 • Motorvermogen - maximaal 2500 W, nominaal 800 W;
 • Productiviteit - tot 2,5 kg vlees per minuut;
 • Aantal snelheden - 2 voor verschillende modi;

nadelen:

 • Beperkte uitrusting - mondstuk voor worsten en kebbe.

Prijs: 14.290 roebel

De REDMOND RMG-CBM1225 heeft een metalen behuizing voor eenvoudig onderhoud. De vleesmolen heeft voldoende kracht voor het verwerken van verschillende soorten vlees, is voorzien van nozzles voor zelfgemaakte worstjes. Het ontbreken van hulpstukken voor het werken met groenten vermindert de functionaliteit aanzienlijk. Bovendien is de apparatuur niet goedkoop.Met de snelheidsschakelaar kunt u gemakkelijk in verschillende modi werken, de motor beschermen tegen overbelasting en met hoge snelheden werken met zacht vlees.

1e plaats: Zwiller Grand

Voordelen:

 • Motorvermogen - maximaal 2000 W, nominaal 800 W;
 • Productiviteit - tot 2,5 kg vlees per minuut;
 • Aantal snelheden - 2 modi;
 • Complete set - schijven voor gehakt met openingen van verschillende grootte, mondstuk voor worst en kebbe, groentesnijder.

nadelen:

 • Er werden geen significante gebreken gevonden.

Prijs: 12.500 wrijven.

De Zwiller Grand vleesmolen heeft een gunstig vermogen en productiviteit. Hiermee kook je tot 2,5 kg vlees per minuut, genoeg voor een groot gezin. Ook geschikt voor het vullen van zelfgemaakte worstjes, kooksalades en groentevoorgerechten voor andere gerechten. Snelheidsschakelaars en twee bedieningsmodi bieden controle over het proces van het malen van producten, zodat u de gewenste snelheid kunt selecteren afhankelijk van het gebruikte mondstuk. De koffer is gemaakt van duurzaam plastic. Dit vergemakkelijkt het totale gewicht van de vleesmolen aanzienlijk.

Het mes van de vleesmolen is gemaakt van staal en kan gemakkelijk zacht en hard vlees aan, verandert het gehakt niet in pap, maar snijdt het vlees nauwkeurig in plakjes van dezelfde grootte, met behoud van het vocht en de textuur van de stukjes. De vleesmolen doet qua functionaliteit en bouwkwaliteit niet onder voor bekende merken, terwijl de fabrikant de prestatiecijfers niet overschat.

Samenvatten

Geëerde winnaar! De Zwiller Grand vleesmolen behaalt de eerste plaats door zijn hoge productiviteitsindicator, rijke functionaliteit door de optimale set opzetstukken en hoogwaardige montage. We hopen dat de informatie die we verzamelen u helpt bij het maken van de juiste keuze bij het kopen.

laat een reactie achter