huis-Technologie beoordelingen-Humminbird Fishfinder-overzicht

Humminbird Fishfinder-overzicht

Humminbird is al meer dan 30 jaar een fabrikant van echoloodmeters voor vissen. De producten zijn bekend bij vissers over de hele wereld.

Dit merk is een van de eerste fabrikanten die apparatuur voor de visserij en dieptemeting gaat produceren. De leeftijd, ervaring en feedback van Humminbird bevestigen dit en maken het een echte leider in het segment van de visuitrusting. Naast de belangrijkste producten produceert het merk extra componenten: behuizingen, sensoren, bevestigingen. Dankzij deze apparatuur wordt de Humminbird-sirene functioneler, perfecter en gebruiksvriendelijker. Een vrij groot assortiment van het bedrijf maakt het aantrekkelijk voor klanten. Hier kan immers iedereen uitrusting kopen, accessoires die volledig aansluiten bij de smaak en voorkeuren van de visser.

Soorten echoloden

Humminbird-apparatuur is onderverdeeld naar doel. In de line-up zijn er apparaten voor wintervissen, vissen vanaf een boot of kust, draadloze apparatuur. De meest populaire series van het merk zijn Humminbird fishfinder, Humminbirdpiranhamax, SmartCast. Opvallend is de Humminbird piranhamax-lijn, die alle functies combineert die inherent zijn aan moderne fishfinders. Met deze instrumenten kun je de diepte meten, op zoek gaan naar vis. Instrumentenschermen zijn uitgerust met de mogelijkheid om een ​​beeld te vergroten dat niet wordt vervormd, zelfs als er zonlicht op valt. De SmartCast-serie beschikt over een reeks nachtvistuigen.

De diepte van deze serie is 40 meter. Het belangrijkste kenmerk van SmartCast is draadloze communicatie, de mogelijkheid van langdurig gebruik in water - tot 500 uur continu gebruik.

De meest populaire sounders van Humminbird

Ondanks het feit dat over het algemeen alle producten van dit merk goed worden verkocht, zijn er modellen die kopers vooral benadrukken. Hoogstwaarschijnlijk worden ze aangetrokken door de ideale verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionele vertrekkende apparaten.

Fishfinder 570

Veel vissers vonden dit apparaat leuk vanwege het handige scherm (9 bij 9 cm). Zwart-wit beeld, resolutie van 640 bij 320 pixels, een geavanceerd herkenningssysteem waarmee de visser het aas en de haak nauwkeurig kan volgen. Met dit apparaat zie je zelfs het kleinste doelwit van 6,5 cm. Schokbestendig, waterdicht, gevoelig en comfortabel Fishfinder 570 fishfinders hebben een betaalbare prijs.

Piranhamax 175x

Dit model behoort tot een reeks goedkope apparaten. De populariteit is te danken aan de prijs en de "vulling" van het apparaat. Door de functionaliteit van de techniek kan de eigenaar in goede resolutie alles zien wat er onder water gebeurt.

Piranhamax 175x helpt bij het berekenen van de grootte van de vis, om de structuur van de bodem te kennen, om het object te benaderen. De fishfinder is voorzien van een backlight waardoor hij zowel voor dag als nacht vissen gebruikt kan worden. Hij heeft geweldige personalisatiemogelijkheden die het gemakkelijk en comfortabel maken om voor elke persoon afzonderlijk te gebruiken.

laat een reactie achter