huis-Technologie beoordelingen-Is uw lamp goedhartig

Is uw lamp goedhartig

De driver (voeding) is het hart van de LED-lamp, die het apparaat van levengevende elektriciteit voorziet. Een hoogwaardige voeding zorgt voor een stabiele werking van verlichtingsapparatuur, een heldere gloed van diodes en een lange levensduur.

Ongeacht de invoergegevens van het netwerk, moet het uitvoerapparaat de ingestelde huidige waarde ondersteunen. De standaardfuncties van de voeding omvatten ook een set lampbescherming tegen kortsluiting, overbelasting en overspanning aan de uitgang.

Onenigheid met de bestuurder

Afhankelijk van het type armatuur, de bedrijfsomstandigheden, wordt een geschikte voeding geselecteerd. Dus voor kantoorverlichting gekenmerkt door lage vereisten voor de bescherming van de behuizing (meestal is IP20 voldoende), een smal temperatuurbereik en een stabiele spanning. Een belangrijke indicator voor dergelijke apparatuur is de rimpelcoëfficiënt, waarvan de waarde minimaal moet zijn om een ​​comfortabele werksfeer te creëren.

Als de lamp bedoeld is om een ​​snelweg of brug, spoorweg of metro te verlichten, moet de stroombron trillingsbestendig zijn. Daarom kunt u niet zonder dat de compound in de driver is gegoten. Anders bewegen de elementen van het apparaat eenvoudig weg van het bord tijdens de eerste vibratie-aanval.

Straatverlichtingsapparatuur stelt hoge eisen aan de mate van bescherming van de driverbehuizing (IP 65-67) en aan de temperatuuromstandigheden (in barre Russische omstandigheden is het vooral belangrijk). En industriële armaturen hebben drivers nodig die niet alleen beschermd zijn tegen stof en vocht, maar ook bestand zijn tegen spanningspieken.

Twee is beter dan een!

De snelle ontwikkeling van technologie heeft van bijna de norm gemaakt en zo'n nuttige oplossing als noodstroomvoorziening. Het installeren van een reservestuurprogramma is ongetwijfeld handig voor schoolinrichtingen, omdat u hiermee in geval van nood snel leerlingen kunt evacueren. En in een industriële onderneming zal dergelijke apparatuur snel schade elimineren zonder het productieproces te onderbreken.

We kiezen. Ze kiezen ons ...

Betrouwbare fabrikanten van LED-apparatuur besteden uiteraard veel aandacht aan de chauffeur. En als sommigen het pad volgen om hun eigen stroomvoorziening te ontwikkelen, geven anderen de voorkeur aan producten van bekende fabrikanten die zich in de loop van de jaren hebben bewezen.

Dus in betrouwbare armaturen van de grootste Russische fabriek FEREX worden stuurprogramma's van de bekende wereldfabrikant Mean Well geïnstalleerd. Dit Taiwanese bedrijf, een van de vijf leiders in de branche (!), Produceert al meer dan 35 jaar voedingen en leverde op verschillende momenten zijn producten aan IBM en Apple.

Tenslotte

Neem bij het kiezen van LED-verlichtingsapparatuur de tijd om uit te zoeken welke voeding de fabrikant heeft geïnstalleerd. Het hart van de lamp bepaalt vooral de levensduur!

laat een reactie achter