huis-Tech nieuws-Moet ik Qualcomm-laptops met Windows 10 kopen?

Moet ik Qualcomm-laptops met Windows 10 kopen?

Qualcomm kondigde een paar dagen geleden aan dat de eerste Snapdragon 835-laptops eindelijk in de uitverkoop gingen. Apparaten die op hetzelfde platform draaien, dit jaar ontdekt als onderdeel van het vlaggenschip Android, inclusief de Galaxy S8 en Note8, zullen de hele dag werken.

Dit is geweldig nieuws en het opent een geheel nieuw type mobiel computergebruik. Maar wees voorlopig niet al te gelukkig. Het beste wat u met deze apparaten kunt doen, is ze ongeveer een jaar lang te negeren.

Dit komt omdat het volgende beste ding om de hoek is. We hebben het over de Snapdragon 845-processor, die volgend jaar in de Galaxy S9 en vele andere Android-apparaten wordt opgenomen. Als je denkt dat de Snapdragon 835-laptops en Windows 10 opwindend klinken, dan zullen de Snapdragon 845-laptops nog cooler zijn. Qualcomm heeft Snapdragon-chips geüpgraded.

De nieuwe processor is 25% krachtiger dan zijn voorganger en de grafische prestaties zijn met 30% gegroeid. Dit zijn relevante parameters, vooral als het gaat om machines die Windows 10-applicaties zouden moeten gebruiken Er is ondersteuning voor AR- en VR-mogelijkheden ingebouwd in het Qualcomm Snapdragon 845-platform.

De Snapdragon 835 is niet vergelijkbaar met de krachtige Apple A10X- en A11 Bionic-chips. Maar zelfs in dit geval kan hij nog steeds een behoorlijke ervaring bieden met Windows 10.

laat een reactie achter