huis-Tech nieuws-Black Friday - 5 tips voor website-eigenaren

Black Friday - 5 tips voor website-eigenaren

Black Friday komt eraan, een vakantie voor winkelliefhebbers. Hoe bereid je een online winkel voor op deze dag om een ​​golf van klanten aan te trekken? De concurrentie is enorm, dus het is de moeite waard om een ​​effectieve strategie voor te bereiden - dit zal je vertrek morgen helpen. Welkom!

Bonus van promokodus.com - bereid u van tevoren voor en ontvang uw promotiecodes op Black Friday!

Zwarte vrijdag

In de e-commerce-industrie zou de zogenaamde Cyber ​​Monday een meer populaire verkoopkans moeten zijn, een dag waarop consumenten kunnen genieten van uitzonderlijke prijzen bij online winkels. Maar Black Friday komt meer in de publiciteit. De tijd waarin Black Fridays alleen met offline activiteiten werden geassocieerd, is lang verstreken en online winkels zijn een gevecht aangegaan voor een klant die van deze mogelijkheid gebruik maakt. Om op te vallen tussen concurrenten, moet u beslist een uniek, bijzonder aanbod doen.

Neem inspirerende tips!

1. Val op

Black Friday is een goed moment om een ​​grote groep klanten aan te trekken. Dit is echter geen gemakkelijke taak; de meeste winkels willen van deze gelegenheid gebruik maken. Dit is een teken dat u een echt de moeite waard voorstel moet voorbereiden. Ontwikkel een aantrekkelijke USP (unique selling proposition) om de menigte van concurrenten te doorbreken

2. Wees niet overhaast

Om uw Black Friday-evenementen effectief en winstgevend te laten zijn, volstaat het niet om een ​​speciale aanbieding te koop te doen. Er is een goed doordachte actiestrategie voor nodig. Plan hoe het aanbod eruit moet zien, via welke kanalen u contact opneemt met uw klanten. Zorg ook voor bestellingen - denk aan de originele verpakking, maak reclameboekjes klaar. Hierdoor zult u uw klanten aangenaam verrassen en neemt de kans toe dat ze terugkeren naar de winkel en profiteren van het standaardaanbod.

3. Laat je abonnees weten dat je Black Friday viert

Vergeet niet dat klanten erachter moeten komen dat u een speciale aanbieding voor hen heeft opgesteld. Gebruik de nieuwsbrief. Bereid een aantrekkelijk berichtonderwerp voor, zorg voor interessant grafisch ontwerp, rekening houdend met de omstandigheden en intrigerende inhoud. Inhoud voorbereiden op vrijdagverkoop. Door op Black Friday te posten, heb je de mogelijkheid om naar hogere posities in de zoekresultaten te gaan en daardoor meer bezoekers naar je site te trekken. Ben je benieuwd waar je over moet schrijven? Je kunt je lezers vertellen over je plannen voor Black Friday. Welk aanbod bereidt u voor hen voor? Wat ga je met grote kortingen verkopen?

4. Bied meer dan alleen lage prijzen

Uw concurrenten zijn wakker en organiseren zich. Natuurlijk is uw winkel niet de enige met lage prijzen. Laten we dus iets anders voorbereiden. Trek gebruikers aan door een wedstrijd te organiseren op sociale netwerken. U trekt dus de aandacht van ontvangers en met behulp hiervan nemen zij contact op met uw online winkel.

5. Zorg ervoor dat alles werkt voor gebruikers

Zorg er bij het plannen van uw bedrijf voor dat u uw site test voordat u begint met verkopen. Als blijkt dat je een grote groep klanten trekt, maar er zijn problemen met de bruikbaarheid en site-instellingen geïdentificeerd, dan is dit niet goed. U wilt niet dat consumenten van gedachten veranderen en uw site verlaten zodra ze naar uw site komen? Controleer het vervolgens op overbelasting en zorg ervoor dat de site niet te langzaam laadt en dat alle pagina's correct worden weergegeven.

laat een reactie achter